Naast onze kentekenplaathouders bieden wij natuurlijk ook de nodige accessoires aan voor de kentekenplaten en kentekenplaathouders. 
​Hiermee kunt u eenvoudig uw kentekenplaat of kentekenplaathouder bevestigen en beveiligen tegen diefstal!

Weergave:
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
-17%
Plate's Lock - Anti diefstal systeem voor kentekenplaten
Plate's Lock - Anti diefstal systeem voor kentekenplaten
Met het Plate's Lock systeem behoort het verlies van uw dure kentekenplaat tot het verleden. Daarnaast is diefstal van uw kentekenplaat ook een veel voorkomend probleem. Om dit te voorkomen hebben wij dit unieke anti-diefstal systeem, Plat..
€ 11,95 € 9,95
Excl. BTW: € 8,22
RVS klem kentekenplaathouders
RVS Kentekenplaathouders met een veermechanisme Met deze kentekenplaatklemmen heeft u de mogelijkheid om uw kentekenplaat eenvoudig om te wisselen. Ideaal voor op een aanhanger, trailer, fietsdrager etc. Door middel van het veermechanis..
€ 11,99
Excl. BTW: € 9,91
Kentekenplaat dopjes blauw met schroeven
Bevestigingsmateriaal met blauwe dopjes voor het monteren van uw kentekenplaat. De kentekenplaat zet u vast door middel van 2 zelfborende schroeven. Voor een perfecte afwerking worden er 2 blauwe dopjes meegeleverd. Deze kunt u eenv..
€ 2,99
Excl. BTW: € 2,47
Kentekenplaat dopjes met schroeven
Bevestigingsmateriaal met gele dopjes voor het monteren van uw kentekenplaat. Uw kentekenplaat zet u vast door middel van 2 zelfborende schroeven. Voor een perfecte afwerking worden er 2 gele dopjes meegeleverd. Deze kunt u eenvoudig op de ze..
€ 2,99
Excl. BTW: € 2,47
Bevestiging voor kentekenplaathouders
Bevestigingsmateriaal voor het monteren van uw kentekenplaathouder. U schroeft de kentekenplaathouder vast d.m.v. deze RVS schroeven. Dit is veruit de meestgebruikte manier om uw kentekenplaathouder te bevestigen. De RVS schroeven worden als set ..
€ 1,75
Excl. BTW: € 1,45
Kentekenplaat boutjes voor motoren
Kentekenplaat bevestigingsmateriaal voor uw motor. De kentekenplaat van uw motor zet u snel en eenvoudig vast door middel van deze 2 gele kunststof boutjes. Uiteraard worden de moertjes er ook bij geleverd. Dit is veruit de..
€ 2,99
Excl. BTW: € 2,47
Aanbieding van de dag
Kentekenplaathouder inschuif
Kentekenplaathouder inschuif. De kentekenplaat word in dit type kentekenplaathouder geschoven. Door middel van de 2 gaatjes kan de kentekenplaathouder gemonteerd worden. ..
Nu:€ 4,97
Normaal:€ 5,99
U bespaart:€ 1,02
Witte kentekenplaat
Witte kentekenplaat met uw eigen kenteken Het kenteken van uw eigen auto wordt op de witte kentekenplaat geplaatst in zwarte letters. Uiteraard wordt uw kenteken gece..
Nu:€ 15,95
Normaal:€ 21,95
U bespaart:€ 6,00
Voordeelpakket Double
Ons voordeelpakket Double bevat, zoals de naam al doet vermoeden, 2 kentekenplaathouders met daarop de door u gekozen tekst. Inhoud voordeelpakket Double: - 2x Kentekenpla..
Nu:€ 24,99
Normaal:€ 29,48
U bespaart:€ 4,49
Voordeelpakketten
-24%
Voordeelpakket Quattro
KentekenTekst
€ 58,96 € 44,99
-15%
Voordeelpakket Double
KentekenTekst
€ 29,48 € 24,99
Kentekenplaathouders Simple Fix
Kentekenplaathouders Simple Fix
€ 8,49
-21%
Complete set kentekenplaathouders
Complete set kentekenplaathouders
€ 23,98 € 18,95
Copyright KentekenTekst 2009 - 2017, onderdeel van Sticker-Direct Leeuwarden. Algemene voorwaarden van toepassing.