Kentekenplaathouders voor uw auto

In ons assortiment kentekenplaathouders vindt u vrijwel alle soorten kentekenplaathouders voor uw auto, caravan, aanhanger en fietsdrager. U heeft de keuze uit bedrukte kentekenplaathouders, onbedrukte kentekenplaathouders en natuurlijk kentekenplaathouders zonder tekstrand!

​Daarnaast hebben we ook speciale kentekenplaathouders in ons assortiment, zoals chromen of carbon kentekenplaathouders.

​Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten.

Weergave:
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Complete set kentekenplaathouders
Complete set kentekenplaathouders
Een complete set kentekenplaathouders voor zowel de voor- als achterzijde van uw auto! Inhoud van het pakket: 1x Kentekenplaathouder Klik zonder tekstrand: Bekijk dit product 1x Kentekenplaathouder Clipper V2 incl. uw eigen tekst: Beki..
€ 23,98
Excl. BTW: € 19,82
Kentekenplaathouder Clipper V2 met eigen tekst
Kentekenplaathouder Clipper V2 met eigen tekst
Uw eigen tekst of reclame op een kentekenplaathouder? Dat kan! De kentekenplaathouder wordt speciaal voor u op maat gemaakt, voor een optimale leesbaarheid wordt uw tekst gecentreerd en in het wit op de kentekenplaathouder geplaatst. Deze ..
€ 12,99
Excl. BTW: € 10,74
Kentekenplaathouder Clipper V2
Kentekenplaathouder Clipper V2 - Snelbevestiging - Met 18 mm tekstrand, geschikt voor onze kentekenstickers - Met 10 klik-nokjes voor gemakkelijke bevestiging van de kentekenplaat Dit product wordt zonder bedrukking geleverd. * Afbeeldi..
€ 7,95
Excl. BTW: € 6,57
-20%
Kentekenplaathouder MONO Gold
Kentekenplaathouder MONO Gold
Kentekenplaathouder MONO Gold De Premium kentekenplaathouder van Alti Giri MONO Gold is met een gouden randje. Deze exclusieve hoogwaardige Alti Giri in de hoogglans zwart met een gouden streep rondom de kentekenhouder. Door de beschermende afwerk..
€ 24,95 € 19,95
Excl. BTW: € 16,49
-20%
Kentekenplaathouder MONO Italië
Kentekenplaathouder MONO Italië
Kentekenplaathouder MONO Italië De Premium kentekenplaathouder van Alti Giri MONO Italië heeft de kleuren van de Italiaanse vlag. De exclusieve Alti Giri kentekenplaathouders zijn van hoogwaardige kwaliteit met de Italiaanse driekleur.&n..
€ 24,95 € 19,95
Excl. BTW: € 16,49
-20%
Kentekenplaathouder MONO Performance
Kentekenplaathouder MONO Performance
Kentekenplaathouder MONO Performance  Premium kentekenplaathouder Alti Giri MONO SPORT edition. De exclusieve kentekenplaathouders van Alti Giri geïnspireerd op de BMW M-Performance stripes. De kentekenplaathouders zijn van hoge kwa..
€ 24,95 € 19,95
Excl. BTW: € 16,49
-20%
Kentekenplaathouder MONO Silver
Kentekenplaathouder MONO Silver
Kentekenplaathouder MONO Silver De Alti Giri kentekenhouders MONO Silver is hoogglans zwart met een gouden lijn rondom de kentekenhouder. De hoogwaardige Alti Giri kentekenhouders zijn flexibel en van uitstekende kwaliteit. Door de aangebrachte be..
€ 24,95 € 19,95
Excl. BTW: € 16,49
-20%
Kentekenplaathouder MONO Zwart
Kentekenplaathouder MONO Zwart
Kentekenplaathouder MONO Zwart  Premium kentekenplaathouder Alti Giri MONO Black Nero. De exclusieve Alti Giri kentekenplaathouders zijn van hoogwaardige kwaliteit in de kleur hoogglans zwart. Door de afwerking is het materiaal beschemd ..
€ 24,95 € 19,95
Excl. BTW: € 16,49
-20%
Alu klem kentekenplaathouders
Aluminium kentekenplaathouders met een veermechanisme Met deze kentekenplaatklemmen heeft u de mogelijkheid om uw kentekenplaat eenvoudig om te wisselen. Ideaal voor op uw aanhanger, trailer, fietsendrager etc. Door middel van het ..
€ 12,49 € 9,95
Excl. BTW: € 8,22
Kentekenplaathouder  HA Clip voor handelaarskenteken
Kentekenplaathouder  HA Clip voor handelaarskenteken
HA Clip aluminium kentekenplaathouders met veermechanisme. Met deze handelaars kentekenplaatklemmen heeft u als garagehouder de mogelijkheid om uw groene kentekenplaat eenvoudig te bevestigen voor een proefrit. Deze kentekenpl..
€ 23,99
Excl. BTW: € 19,83
Kentekenplaathouder Black Brilliant
Kentekenplaathouder Black Brilliant
Deze hoogglans zwarte kentekenplaathouder van Utsch, uit de Exclusive lijn, is voorzien van een mooie, diepe glans.  Uiteraard is deze kentekenplaathouder UV- en weersbestendig en zorgt voor een perfecte, exclusieve afwerkin..
€ 17,95
Excl. BTW: € 14,83
Kentekenplaathouder Chroom Exclusive
Deze chroom-look kentekenplaathouder uit de Exclusive lijn van Utsch is voorzien van een klik strip aan de onderzijde. Om uw kentekenplaat te bevestigen monteert u eerst de kentekenplaathouder chroom op uw voertuig, vervolgens schuift u uw ..
€ 14,95
Excl. BTW: € 12,36
Kentekenplaathouder Evolution Black
Kentekenplaathouder Evolution Black
Dit model kentekenplaathouder, Evolution Black, is voorzien van een zogenaamd klapraam. U klapt de houder dan ook open voordat u de kentekenplaat erin kunt plaatsen. De kentekenplaat wordt door middel van zeer stevige, onzichtbare, bevestigings..
€ 8,99
Excl. BTW: € 7,43
Kentekenplaathouder Evolution Silver
Kentekenplaathouder Evolution Silver
Dit model kentekenplaathouder, Evolution Silver, is voorzien van een zogenaamd klapraam. U klapt de houder dan ook open voordat u de kentekenplaat erin kunt plaatsen. De kentekenplaat wordt door middel van zeer stevige, onzichtbare, bevestiging..
€ 8,99
Excl. BTW: € 7,43
Kentekenplaathouder Klik
Dit type kentekenplaathouder is vrijwel onbreekbaar, eenvoudig te monteren en heeft geen tekstrand. U klikt simpelweg het kenteken in de houder! De kentekenplaathouder is gemaakt van polypropyleen, oftewel de kentekenhouder is letterlijk onbreekba..
€ 7,99
Excl. BTW: € 6,60
Kentekenplaathouder Klik 2002 - Jeep / Caravan
Deze kentekenplaathouder is geschikt voor het z.g.n. vierkante kenteken dat gebruikt wordt op terreinwagens en caravans. Eenvoudig te monteren, met tekstrand. U klikt simpelweg het kenteken in de kentekenplaathouder! De kentekenplaathouder is gem..
€ 9,95
Excl. BTW: € 8,22
Kentekenplaathouder Roze
Kentekenplaathouder Roze
Deze in en in roze kentekenplaathouder van Utsch, uit de Exclusive lijn, is voorzien van een mooie, roze kleur. Het roze is niet gemaakt door middel van een goedkope print, maar de kentekenplaathouder echt uit roze kunststof..
€ 10,95
Excl. BTW: € 9,05
Kentekenplaathouder verchroomd - Meta Chrom
Kentekenplaathouder verchroomd - Meta Chrom
Deze Meta Chrom kentekenplaathouder is ontworpen en geproduceerd met het oog op hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. De kentekenplaathouder is voorzien van een gegalvaniseerde chromen laag, welke zeer duurzaam is.  Deze kentekenp..
€ 24,95
Excl. BTW: € 20,62
Kentekenplaathouder Wit
Deze witte kentekenplaathouder van Utsch, is in het wit uitgevoerd, voorzien van een zwarte bies. Uiteraard is de witte nummerplaathouder UV- en weersbestendig en zorgt voor een mooie strakke afwerking van uw kentekenplaat. De montage v..
€ 10,95
Excl. BTW: € 9,05
Oldtimer kentekenplaathouder verchroomd
Deze stalen, verchroomde kentekenplaathouder is voorzien van een uniek bevestigings systeem. Om uw blauwe kentekenplaat te bevestigen demonteert u eerst het onderste deel van de chromen kentekenplaathouder. Vervolgens schuift u uw blauwe, o..
€ 44,95
Excl. BTW: € 37,15
Voordeelpakket Double
KentekenTekst
Ons voordeelpakket Double bevat, zoals de naam al doet vermoeden, 2 kentekenplaathouders met daarop de door u gekozen tekst. Inhoud voordeelpakket Double: - 2x Kentekenplaathouder Clipper V2 incl. uw eigen tekst - 2x Bevestigingsmateriaal Uw ..
€ 29,48
Excl. BTW: € 24,36
Aanbieding van de dag
Voordeelpakket Double
Ons voordeelpakket Double bevat, zoals de naam al doet vermoeden, 2 kentekenplaathouders met daarop de door u gekozen tekst. Inhoud voordeelpakket Double: - 2x Kentekenpla..
€ 29,48
Complete set kentekenplaathouders
Een complete set kentekenplaathouders voor zowel de voor- als achterzijde van uw auto! Inhoud van het pakket: 1x Kentekenplaathouder Klik zonder tekstrand: Bekijk dit..
€ 23,98
Voordeelpakket Quattro
Voordeelpakket Quattro is het pakket voor de beginnende ondernemer! Hiermee kunt u 2 of juist 4 auto's voorzien van uw bedrijfsnaam of andere reclame. Het pakket bevat: -..
€ 58,96
Meest verkocht
Copyright KentekenTekst 2009 - 2021, onderdeel van Sticker-Direct Leeuwarden. Algemene voorwaarden van toepassing.