Kentekenplaat accessoires

Naast onze kentekenplaathouders bieden wij natuurlijk ook de nodige accessoires aan voor de kentekenplaten en kentekenplaathouders. 
​Hiermee kunt u eenvoudig uw kentekenplaat of kentekenplaathouder bevestigen en eventueel beveiligen tegen diefstal!

Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten.

Weergave:
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
-20%
Alu klem kentekenplaathouders
Aluminium kentekenplaathouders met een veermechanisme Met deze kentekenplaatklemmen heeft u de mogelijkheid om uw kentekenplaat eenvoudig om te wisselen. Ideaal voor op uw aanhanger, trailer, fietsendrager etc. Door middel van het ..
€ 12,49 € 9,95
Excl. BTW: € 8,22
Kentekenplaathouder  HA Clip voor handelaarskenteken
Kentekenplaathouder  HA Clip voor handelaarskenteken
HA Clip aluminium kentekenplaathouders met veermechanisme. Met deze handelaars kentekenplaatklemmen heeft u als garagehouder de mogelijkheid om uw groene kentekenplaat eenvoudig te bevestigen voor een proefrit. Deze kentekenpl..
€ 23,99
Excl. BTW: € 19,83
-17%
Plate's Lock - Anti diefstal systeem voor kentekenplaten
Plate's Lock - Anti diefstal systeem voor kentekenplaten
Met het Plate's Lock systeem behoort het verlies van uw dure kentekenplaat tot het verleden. Daarnaast is diefstal van uw kentekenplaat ook een veel voorkomend probleem. Om dit te voorkomen hebben wij dit unieke anti-diefstal systeem, Plat..
€ 11,95 € 9,95
Excl. BTW: € 8,22
-35%
Kentekenplaat dopjes blauw met schroeven
Bevestigingsmateriaal met blauwe dopjes voor het monteren van uw kentekenplaat. De kentekenplaat zet u vast door middel van 2 zelfborende schroeven. Voor een perfecte afwerking worden er 2 blauwe dopjes meegeleverd. Deze kunt u eenv..
€ 2,99 € 1,95
Excl. BTW: € 1,62
-35%
Kentekenplaat dopjes geel met schroeven
Bevestigingsmateriaal met gele dopjes voor het monteren van uw kentekenplaat. Uw kentekenplaat zet u vast door middel van 2 zelfborende schroeven. Voor een perfecte afwerking worden er 2 gele dopjes meegeleverd. Deze kunt u eenvoudig op de ze..
€ 2,99 € 1,95
Excl. BTW: € 1,62
Bevestiging voor kentekenplaathouders
Bevestigingsmateriaal voor het monteren van uw kentekenplaathouder. U schroeft de kentekenplaathouder vast d.m.v. deze RVS schroeven. Dit is veruit de meestgebruikte manier om uw kentekenplaathouder te bevestigen. De RVS schroeven worden als set ..
€ 1,75
Excl. BTW: € 1,45
-35%
Kentekenplaat boutjes voor motoren
Kentekenplaat bevestigingsmateriaal voor uw motor. De kentekenplaat van uw motor zet u snel en eenvoudig vast door middel van deze 2 gele kunststof boutjes. Uiteraard worden de moertjes er ook bij geleverd. Dit is veruit de..
€ 2,99 € 1,95
Excl. BTW: € 1,62
Aanbieding van de dag
Voordeelpakket Double
Ons voordeelpakket Double bevat, zoals de naam al doet vermoeden, 2 kentekenplaathouders met daarop de door u gekozen tekst. Inhoud voordeelpakket Double: - 2x Kentekenpla..
€ 29,48
Complete set kentekenplaathouders
Een complete set kentekenplaathouders voor zowel de voor- als achterzijde van uw auto! Inhoud van het pakket: 1x Kentekenplaathouder Klik zonder tekstrand: Bekijk dit..
€ 23,98
Voordeelpakket Quattro
Voordeelpakket Quattro is het pakket voor de beginnende ondernemer! Hiermee kunt u 2 of juist 4 auto's voorzien van uw bedrijfsnaam of andere reclame. Het pakket bevat: -..
€ 58,96
Meest verkocht
-17%
Plate's Lock - Anti diefstal systeem voor kentekenplaten
Plate's Lock - Anti diefstal systeem voor kentekenplaten
€ 11,95 € 9,95
Kentekenplaathouder Evolution Silver
Kentekenplaathouder Evolution Silver
€ 8,99
Copyright KentekenTekst 2009 - 2021, onderdeel van Sticker-Direct Leeuwarden. Algemene voorwaarden van toepassing.