Betaalmethodes

Wij bieden 4 veilige betalingsmogelijkheden:

- iDeal
Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO Bank, SNS Bank, Fortis of ING, kunt u via onze website op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een iDeal betaling is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel.
In het bestelproces kiest u als betaalmethode iDeal. Nadat u uw bestelling heeft afgerond wordt u automatisch doorgestuurd naar de iDeal betaalpagina. Er opent zich vervolgens een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. Daarna volgt de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren.

- PayPal
U kunt uw bestelling direct betalen via PayPal. In het bestelproces kiest u voor PayPal, nadat u uw bestelling plaatst wordt u automatisch verwezen naar de inlogpagina van PayPal. Hier logt u in met uw PayPal gebruikersnaam en wachtwoord.
Vervolgens rekent u de bestelling af en ontvangt van ons een bevestigings e-mail voor uw bestelling.

- Bank overschrijving
De bank overschrijving is een betaalmethode waarbij u als klant het initiatief heeft. U geeft opdracht tot het overboeken van het geld van uw rekening naar die van KentekenTekst. Dit doet u via uw telebankier software of door het invullen van een overboekingsformulier en dat te versturen naar uw bank. Tevens bieden veel banken de mogelijkheid om telefonisch opdracht te geven tot het overboeken van het geld. Op het moment dat uw betaling door KentekenTekst wordt ontvangen en geverifieerd, zult u hiervan op de hoogte gesteld worden. Vervolgens zal uw order verder in behandeling worden genomen.

- MisterCash / Bancontact
U kunt bij ons ook met MisterCash betalen. Nadat uw betaling succesvol is krijgt u van ons een bevestigings e-mail en zal uw bestelling worden verwerkt.

Verzending

Wij maken gebruik van de diensten van GLS voor het verzenden van uw bestelling.

Onze standaard verzendkosten bedragen € 4,95 voor bestellingen onder de € 30,- binnen Nederland.
Boven de € 30,- rekenen wij geen verzendkosten.

Voor België en Duitsland berekenen wij standaard € 9,95 verzendkosten.